Asani Haven - nyt boligområde i Viborg midtby          Ejendommen er solgt

Morvillesvej 6, Viborg

På denne centralt beliggende grund i Viborg bymidte udvikles boligområdet Asani Haven. En boligbebyggelse med parkeringspladser på grunden og placeret midt i et allerede udbygget villakvarter fra 1930-erne. 


Asani Haven kan, udover en central beliggenhed, også byde på grønne og rekreative områder med naturhavelignende karakter med græsser og træer, der overalt ligger i helt tæt kontakt med boligerne. En god balance mellem det private, det fælles, det nære, naturen og miljøet.


Asani Haven er kendetegnet ved bilfrie gaderum, der opfordrer til at livet leves af beboerne med leg, ophold, samvær og hygge. Det vil komme til at summe af liv mellem husene.


Lokalplan nr. 468 giver mulighed for opførelse af 10.000 m² boligbebyggelse på denne unikke beliggenhed.


Området

Vi befinder os i et allerede udbygget villakvarter fra 1930-erne med en afstand på bare 400 m til byens gågader. Tæt på alt der får hverdagen til at fungere. Alle former for indkøbsmuligheder med supermarkeder og et stort udvalg af dagligvare- og specialbutikker kun få hundrede meter væk.


Viborgs midtby tilbyder et rigt varieret handelsliv, mange spisesteder, teater og spillesteder for enhver smag.


Området vil skabe gode vilkår for alle aldersgrupper, da der blandt andet er gå- og cykelafstand til børnepasning, skole, fritidsaktiviteter, træningscenter, bibliotek, biograf, museum, svømmehal, fodboldstadion m.v.


Viborg har i de senere år været den by, der har den største nettotilvækst af nye borgere i Danmark. På den baggrund er der flere boligprojekter på vej og udvikling indenfor kommunegrænsen, men der er ingen nye boligbebyggelser, der ligger så centralt i Viborg som Asani Haven.


Billeder m.m. - KLIK PÅ BILLEDERNE OG SE DEM I STØRRE FORMAT

Projektområde

Oversigtsbillede Morvillesvej


Områdekort

Oversigt over gågadesystem m.m.

 

 

Yderligere information
For yderligere information kontakt:
PHILIPSEN Gruppen
Randi Lunddorf Lund

Til salg

EJENDOMMEN ER SOLGT


Ejendomstype
Boligudlejningsejendom

 

Areal
Grundstørrelse 15.225 m²
 

Byggeår 

2020/2021
  

Fakta om Viborg

Indbyggertal:

Viborg by (2020) 41.074

Viborg Kommune (2020) 97.000

PHILIPSEN Gruppen - Kompagnistræde 2 - DK-8800 Viborg - Tlf.: +45 86 60 22 99 - info@philipsen.eu

Indstillinger for cookie-samtykke