Præmiering

10. oktober 2013

I kølvandet på Viborg Kommunes præmiering af PHILIPSEN Gruppens ejendom Kompagnistræde 2 i Viborg for sin helt unikke karakter og smukke renovering i august måned i år, modtog PHILIPSEN Gruppen den 10. oktober endnu en arkitekturpris, denne gang for en om- og nybygget ejendom på ca. 2.500 m² med en ca. 1.700 m² stor H&M Hennes & Mauritz butik i Aabenraas gågademiljø.

 

Borgerne i Aabenraa har også tildelt PHILIPSEN Gruppen prisen "Borgernes Favorit" for en bygning der med sit klassiske materialevalg og nutidige formsprog både fremstår som en markant bygning, men også giver ro i gadebilledet.

 

Aabenraa Kommune og Billedkunstrådet uddelte i forbindelse med Arkitekturprisen 2013 diplom og rosende omtale til ejendommen, der med facadeudtrykket trækker tråde tilbage til nogle af de fine eksempler i den danske arkitekturhistorie uden at tabe enkeltheden af syne.

 

Ejendommen er beliggende Ramsherred 37-39, Aabenraa og er bindeled mellem Ramsherred og Skrænten. Den absolut bedste placering i Aabenraa bymidte. Der er opført ny bebyggelse på ca. 1.700 m², der er sammenbygget med forhusene mod Ramsherred. Tilbygningen er en smuk 2-delt bygning i gule sten med et enkelt reliefmønster i både lodrette og vandrette vinduesbånd, hvor hver 3. sten er trukket frem som enkle markeringer i en i øvrigt smukt komponeret facade.

 

 IMG_0761   foto 4  Læs mere om ejendommen her

 

foto 001


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 Foto: Philipsen Gruppen

 

R1HUGJ3__Arkitekturpris1-ath_Aabenraa_11.10.13 

Foto: JydskeVestkysten

 

 

PHILIPSEN Gruppen - Kompagnistræde 2 - DK-8800 Viborg - Tlf.: +45 86 60 22 99 - info@philipsen.eu

Indstillinger for cookie-samtykke