Vestergade 52, Odense - Ejendommen er solgt

Ejendommen


Foto_Odense_Ny_Ejendom_2.jpg

 

Den bestående ejendom blev i 2010 nedrevet og helt ny, fremtidssikret ejendom opført og indrettet til detailhandel med to særskilte butikslejemål, der hver især er indrettet med attraktive salgsarealer fordelt på stueetagen og 1. sal. Lagerfaciliteter til servicering af butikkerne er placeret på de enkelte etager. Personalefaciliteter m.v. er indrettet på 2. sal. Salgsarealerne i stueplan og på 1. sal forbindes med trapper og ejendommens 3 elevatorer.

Ejendommen fremstår med en meget elegant, lys facade med store vinduespartier og kobberinddækket mansard, der skaber en betydelig opmærksomhedsværdi. Også de markante indgangspartier bidrager til at ejendommen får en attraktiv eksponering i Odenses mest betydende gågade. Den samlede ejendom er forsynet med de nyeste tekniske installationer, bl.a. køl og ventilation.

Ejendommen er endvidere opført med to eksklusive boliger i penthouseetagen, 2. og 3. sal. Penthouselejlighederne er udført med højloftede rum og store vinduespartier med sprosser, hvilket giver et fantastisk lysindfald til lejlighederne. Såvel på 2. som 3. sal har lejlighederne direkte udgang til egne terrasser/altaner. Penthouselejlighederne betjenes via et trappetårn med elevator.

Ejendommen er opdelt i 3 ejerlejligheder. Een samlet erhvervsejerlejlighed og 2 ejerlejligheder til beboelse. Der er etableret parkeringspladser for ejendommen på terræn.

Lejere
Butikkerne er udlejet til Bog & Idé og Telia. Der er herudover 2 boliglejemål.

Området
Vestergade er Odenses mest betydende gågade, og ejendommen er beliggende midt på denne gågade på en af de absolut bedste placeringer i Odense bymidte med naboer som H&M Hennes & Mauritz, Matas m.fl.

Offentlige planer / forhold/tilladelser
Kommuneplan/Rammeområde O.C20 er gældende for området. Endvidere er lokalplan nr. 0-548 gældende for området, lokalplanen regulerer bl.a. facader og skiltning i området.

Alle tilladelser til det her omhandlede nybyggeri på Vestergade er meddelt af Odense Kommune.Yderligere information
For yderligere information kontakt:
PHILIPSEN Gruppen
Randi Lunddorf Lund

Til salg/ledige lejemål
EJENDOMMEN ER SOLGT

 

Ejendomstype
Detailhandelsejendom m/ boliger

Antal lejemål
2 butikslejemål
2 boliglejemål

Lejere
Bog & Idé
Telia

Areal
Grundstørrelse 421 m²
Samlet butiksareal 763 m²
Samlet boligareal 281 m²
Alle angivne arealer er incl. fælles- og adgangsarealer

Byggeår
2010/2011 (nyopført)

PHILIPSEN Gruppen - Kompagnistræde 2 - DK-8800 Viborg - Tlf.: +45 86 60 22 99 - info@philipsen.eu

Indstillinger for cookie-samtykke