Stabil og troværdig samarbejdspartner, der skaber resultater

Det er PHILIPSEN Gruppens mål at kunne virke og agere effektivt i markedet for fast ejendom med en integritet og faglig kompetence, der understøtter vores troværdighed og placerer os som en foretrukken samarbejdspartner.

Vores målsætning er også at skabe varige relationer og bindeled til virksomheder, projekter og investorer, hvor vi kan medvirke til at forstærke en udvikling, der hviler på et stabilt fundament af faglig indsigt, gensidig respekt og bæredygtig værdiskabelse gennem godt købmandskab.

Vi tilstræber, at vores organisation hele tiden fremstår fleksibel, tilpasningsdygtig og med en klar profil. Vore medarbejdere og samarbejdspartnere skal kunne medvirke til at servicere vores mål om fremtidig vækst.

De konkrete rammer for vores organisation er let identificerbare, med korte beslutningsveje, uden unødvendige formelle strukturer og regler, men samtidig en organisation med effektive processer og værktøjer, hvor samarbejdet mellem de enkelte funktioner og vore kunder er i højsædet.

PHILIPSEN Gruppen - Kompagnistræde 2 - DK-8800 Viborg - Tlf.: +45 86 60 22 99 - info@philipsen.eu

Indstillinger for cookie-samtykke